nieuws

Softwaresamenwerking Anva en Scope

Archief

Systeemhuis Anva en softwarebedrijf Scope hebben de handen ineen geslagen. Er is een koppeling gemaakt tussen Anva5, het softwarepakket voor volmachtbedrijven, en Scope ATP. Dat leidt tot een crm-oplossing die de partners zelf betitelen als “de sterkste schakel in het IT-landschap van de gevolmachtigde assurantietussenpersoon.”

Softwaresamenwerking Anva en Scope

"Gezamenlijk bieden wij het intermediair een combinatie van klantenbinding, het op de juiste manier inzetten van medewerkers en kwaliteits- en kostenbeheersing", claimt Fred van 't Hoff (foto), directielid van Scope marketing technology.
Scope kent in diverse sectoren achtduizend eindgebruikers van zijn software; Anva is een van de drie grootste softwareaanbieders in de verzekeringsbranche en marktleider in het volmachtsegment. De werkende koppeling tussen Anva5 en Scope ATP is te zien tijdens het AM Congres op dinsdag 26 mei in Nieuwegein.

Reageer op dit artikel