nieuws

SNS: Spaarrekening Hypotheek nu ook met Plafondrente

Archief

De SNS Spaarrekening Hypotheek is nu ook in combinatie met dezogeheten Plafondrente te sluiten, aldus SNS. Tevens staat deze hypotheekvorm centraal in het tweede deel van de campagne ‘Rustig Wonen’ van SNS Bank.

SNS: Spaarrekening Hypotheek nu ook met Plafondrente

Klanten die deze hypotheek sluiten worden door SNS niet verplicht een overlijdensrisicoverzekering te sluiten. Zij lossen de hypotheek af door te sparen op een geblokkeerde spaarrekening met een belastingvrije rente. Plafondrente is een maandelijks variabele rente met de zekerheid dat de rente niet boven het vooraf afgesproken rentepercentage uitkomt.
Met de campagne 'Rustig Wonen' wordt ingespeeld op de behoefte van huizenbezitters aan financiële rust en zekerheid. In de campagne wordt op een luchtige manier in beeld gebracht dat er in huis van alles mis kan gaan, zolang de hypotheek maar goed geregeld is. De tweede fase van deze campagne is gestart en loopt door tot eind juni.

Reageer op dit artikel