nieuws

SNS Bank biedt klanten ook hypotheken van anderen

Archief

SNS Bank heeft hypotheken van vijf andere geldverstrekkers in het assortiment opgenomen. De bank claimt daarmee de eerste bank van Nederland te zijn, die ook producten van anderen aanbiedt.

 

Het gaat om hypotheken van WestlandUtrecht, Zwitserleven, Delta Lloyd, Nationale Nederlanden en BLG. De bank zegt voor producten van derden te hebben gekozen vanwege de kwaliteit en de toegevoegde waarde op het eigen assortiment. Arie Koornneef, hoofd marketing van SNS Bank: "Onderzoek wijst uit dat de consument kritischer en veeleisender is geworden en behoefte heeft aan een breed assortiment."

 

  &nbspNaast de polissen van Reaal zijn de levens- en pensioenverzekeringen van Zwitserleven – eveneens concerngenoot – aan het assortiment toegevoegd.

 

  &nbspSNS Bank kondigde vorig jaar aan de distributiekracht te vergroten door verbeterde verkoop via internet en het inzetten van mobiele adviseurs met een landelijke dekking. De bank breidt de webwinkel uit met als doel dat in 2010 alle bankzaken via snsbank.nl afgehandeld kunnen worden. Daarnaast moet het bankkanaal van SNS in 2010 een landelijke dekking hebben met in totaal driehonderd bankshops. Volgens een woordvoerder van de bank is SNS druk doende met de omvorming van de nu nog 146 bankkantoren tot winkels. Die moeten bemand door eigen medewerkers of franchisenemers, bezoekers in ieder geval een internetplek bieden waar zij zelf bankzaken kunnen regelen en een spreekruimte voor adviesgesprekken.

 

  &nbspDe serviceprovider Financenter uit Deventer gaat zich bezighouden met de levering en verwerking van de hypotheekarrangementen die SNS Bank in het assortiment heeft opgenomen

 

Reageer op dit artikel