nieuws

Schaft begint voor zichzelf Schade-expert Hans Schaft start in

Archief

Maarssen zijn eigen adviesbureau, waarmee hij zich toelegt op consultancy en expertiseopdrachten in het transportvak

"In dat segment ligt nu eenmaal mijn hart en mijn ziel en zaligheid", aldus Schaft. Met zijn nieuwe bedrijf richt hij zich vooral op het uitvoeren van arbitrages, risicoanalyses, reviews, het beoordelen van transportschadedossiers en het verlenen van ondersteuning bij zaken of claims waarbij transportschade aan de orde is. De pure expertiseopdrachten worden uitgevoerd onder de vlag van CED Transport in Capelle aan den IJssel. Schaft heeft al een carrière van 46 jaar achter de rug als schade-expert, onder meer bij Expertisebureau J. Schaft, Cunningham Schaft, Cunningham Marine en Cunningham Lindsey Marine.

Reageer op dit artikel