nieuws

Sap nieuwe voorzitter Keurmerk Letselschade

Archief

Jaap Sap, vicepresident van de rechtbank Utrecht en naamgever van kantoor Sap Advocaten, is de nieuwe voorzitter van de Stichting Keurmerk Letselschade. Hij volgt daarmee Jaap Smit op, directeur van Slachtofferhulp Nederland.

Smit trekt zich terug omdat volgens hem de stichting nu volwassen is. Vanaf het begin af aan gold de afspraak dat Smit alleen in de beginfase een voorzittersrol zou vervullen. Volgens Smit is "de rechtshulpverlening in de letselschadebranche met het keurmerk met succes gereguleerd, maar ligt er voor de nieuwe voorzitter een belangrijke taak als het gaat om het verder verankeren van het keurmerk en het verder beperken van de uitwassen in de markt". Jaap Sap was eerder al secretaris van de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenenschade (ASP).

Reageer op dit artikel