nieuws

Rob Beumer gaat ASR verlaten

Archief

Rob Beumer gaat na een dienstverband van ruim 25 jaar afscheid nemen van ASR Nederland. Hij legt zijn functie, directeur Financieel Intermediair Beheer, per 1 juni neer.

Rob Beumer gaat ASR verlaten

Na een dienstverband bij de politie trad de nu 56-jarige Beumer in 1984 in dienst bij Amev. Hij werd een bekende persoon in de intermediaire wereld door zijn directiefunctie bij Asam. Via die in 1992 opgerichte vennootschap verstrekte verzekeraar Amev leningen aan intermediairbedrijven en verschafte zich aandelenbelangen. Toen dat participatiebeleid begin deze eeuw op enkele financiële debacles uitliep, werd Beumer belast met de afwikkeling, wat niet zelden tot conflicten leidde.
Beumer zegt zich in de toekomst met adviesfuncties buiten ASR Nederland te gaan bezighouden. De maatschappij heeft, nu diverse staven worden samengevoegd, nog geen opvolger benoemd.

Reageer op dit artikel