nieuws

Risicopremies lager bij Legal

Archief

Legal & General heeft premieverlaging doorgevoerd bij de Lifestyle-overlijdensrisicopolissen. De daling is maximaal 17%.

 

"Hiermee keren wij weer terug in de top van de markt", aldus de maatschappij uit Hilversum, die daarmee de strijd opnieuw aangaat in de premieslag op de markt voor overlijdensrisicoverzekeringen. Het Lifestyle-tarief is bedoeld voor particulieren met een inkomen vanaf _ 50.000 of een netto eigen vermogen van minimaal _ 250.000. Naast het Lifestyle-tarief heeft Legal ook een Preferred Life-tarief voor klanten met een bovengemiddelde gezondheid. Dat tarief blijft ongewijzigd.

 

  &nbspSinds vorige week hanteert Legal & General bij alle producten voor aanvragen met een verzekerd kapitaal tot _ 160.000 een verkorte gezondheidsverklaring.

 

Reageer op dit artikel