nieuws

Risicopremie kan voor 82% lager

Archief

Volgens Independer is het percentage mensen dat kan besparen op de premie voor een overlijdensrisicoverzekering gegroeid tot 82%.

 

In december meldde de vergelijkingssite nog dat 75% van alle polishouders een goedkopere risicoverzekering kon vinden.

 

  &nbspGemiddeld bedraagt de besparing _ 44,26 voor de circa tienduizend bezoekers die een vergelijking maakten tussen april 2008 en april 2009. Eind vorig jaar was dat gemiddeld _ 31,53. Klanten van Delta Lloyd hebben nog steeds de grootste besparingsmogelijkheid: zij zouden _ 76,19 per maand goedkoper uit kunnen zijn.

 

  &nbsp"Over de gehele looptijd betalen verzekerden ruim _ 9.500 premie te veel premie." De totale mogelijke premiebesparing zou volgens Independer per maand alle verzekeraars _ 34,8 mln aan inkomsten schelen.

 

Actie

Independer.nl is op 5 mei een goededoelenactie gestart om het tienjarig bestaan te vieren. Voor iedereen die op de site de persoonlijke besparing laat berekenen en een offerte aanvraagt, wordt _ 10 gedoneerd aan een goed doel naar keuze.

 

Reageer op dit artikel