nieuws

Persoonlijkheden

Archief

Bij Bruns ten Brink Assuradeuren is Jean Marc van der Meij (49) directeur geworden. Van der Meij werkte tussen 1989 en 2004 bij Delta Lloyd, laatstelijk als marketingmanager. In de afgelopen tijd was hij vooral actief als interim-manager bij onder meer Rabobank, PGGM en Yarden. Evert Colmer (29) is aangesteld als manager automatisering en de 36-jarige Roel Lahaije is gestart als accountmanager in de regio Limburg, Oost-Gelderland en Overijssel. Hij komt van Buro Philip van den Hurk Verzekeringen.

 

Rob van Meeteren (30), afkomstig van EMN, is bij Arntz van Helden aan de slag gegaan als civiel/bouwkundig expert op de afdeling Technische Verzekeringen. Bij BouwZeker, de technische inspectieservice van Arntz van Helden, is operationeel manager Teun Winters (35) de opvolger van Rinse Smeding (59) als algemeen directeur. Smeding blijft als adviseur bij BouwZeker betrokken en zal zich als adjunct-directeur van Arntz van Helden gaan bezighouden met expertiseactiviteiten.

 

Schadeverzekeraar Chubb heeft onlangs vijf nieuwe medewerkers aangesteld. Specialist Chubb Specialty Insurance Jeroen Eelzak(50), Accident underwriter Jean Paul Broodbakker (32), Property underwriter Geert-Jan Groen (37), Financial Lines underwriter Jolanda Sinkgraven (38) en de 34-jarige Claims examiner Bianca de Groote. Zij werkten voorheen bij respectievelijk M.N. Léons, Beijer Adviesgroep, Van Lanschot Chabot, Marsh en Aon.

 

Gerard van Olphen (47), CFO in de raad van bestuur van Eureko, is benoemd tot voorzitter van de CEA (Europese koepelorganisatie van de verzekeringsindustrie). Hij is hiermee de opvolger van Jos Streppel (60) die met pensioen is gegaan.

 

Frank Elion (50), voormalig directielid bij Delta Lloyd en directievoorzitter van Ohra, wordt per 1 mei directeur Advies en Marktcommunicatie bij pensioenuitvoerder APG. Elion werkte ruim 25 jaar voor de Delta Lloyd Groep, laatstelijk als directievoorzitter van Ohra. Daar vertrok hij oktober vorig jaar.

 

Reageer op dit artikel