nieuws

Pensioenproduct DGA van Paerel

Archief

Paerel Vermogensbeheer heeft met de DGA Pensioenrekening een nieuw product ontwikkeld met vrije verzekeringskeuze.

 

"Hiermee wordt op basis van een beschikbarepremiestaffel pensioenvermogen opgebouwd, zonder dat hierdoor de verplichting tot verzekeren ontstaat." Jaarlijkse stortingen worden via Paerel belegd volgens het beleggingsprofiel van de klant. "Het voordeel van de DGA Pensioenrekening is dat de dga op de pensioendatum zelf kan beslissen over de pensioenuitkeringen: hij kan besluiten deze ‘zelf’ te doen of de uitkeringen te laten uitvoeren door een verzekeraar."

 

  &nbspAanvullende dekkingen als nabestaandenpensioen en aov kunnen bij elke gewenste verzekeraar worden ondergebracht. "Bij premieregelingen wordt meestal een verzekering gesloten bij een verzekeraar, die meestal ook aanvullende dekkingen omvat. De klant zit hiermee soms wel dertig jaar vast aan de tarieven van één verzekeraar."

 

Reageer op dit artikel