nieuws

Ook een lintjesregenbui in de assurantiebranche

Archief

Diverse personen uit de verzekeringsbranche hebben aan de vooravond van Koninginnedag een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen:

 

Alexander Van Voorst Vader is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is onder andere voormalig voorzitter van de NBVA en nu vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners.

 

  &nbspVoormalig ASR-topman Jacques van Ek is bevorderd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is nu onder meer vice-voorzitter van het bestuur en lid van de raad van advies van Zorgverzekeraars Nederland, bestuurslid van het Carel Nengerman Fonds en voorzitter van de Fortis Foundation.

 

  &nbspFrits van Gorp, oud-directeur van InterBank, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg de onderscheiding opgespeld door minister Van der Hoeven (Economische Zaken). Kees Droppert, algemeen directeur van Crédit Agricole Deveurope: "In een tijd waarin de kredietbranche onevenredig onder vuur ligt, zijn de benoeming en het feit dat de minister hoogstpersoonlijk de decoratie overhandigt een belangrijke erkenning voor onze business. Van Gorp is jarenlang het gezicht geweest van de consumptief kredietbranche in Nederland. De onderscheiding voor Frits is een blijk van waardering voor zijn inzet en geloof in een zuivere en geloofwaardige branche." (Zie foto)

 

  &nbspGerrit van Dijk, algemeen directeur van Hampden Insurance, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

  &nbspBob Renkema van het gelijknamige assurantiekantoor in Amsterdam is benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. Naast zijn werk als tussenpersoon is Renkema gedurende meer dan 25 jaar actief geweest als vrijwiliger bij Slachtofferhulp Nederland.

 

  &nbspWiebo Nanninga, teamleider Autoschade Nederland bij TVM, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Nanninga heeft zich vanaf 1972 verdienstelijk gemaakt in diverse functies op het gebied van muziekbeoefening, onderwijs en kerkelijk leven.

 

Reageer op dit artikel