nieuws

NN-product in Pensioennavigator

Archief

Nationale-Nederlanden is sinds begin deze maand met een product opgenomen in de adviessoftware Pensioennavigator. Het Flexibel Index Pensioen is het eerste product van NN dat kan worden geadviseerd met de software, die is ontwikkeld door Pensioendesk en ICT-bedrijf Vermaase.

NN-product in Pensioennavigator

"We bouwen dit product in omdat het een middelloonproduct is en een transparante prijs combineert met hoge kwaliteit", zegt NN. Volgende maand wordt ook de beschikbarepremievariant NN Prestatie Pensioen in Pensioennavigator opgenomen.
Eerder maakte Delta Lloyd bekend dat vanaf eind juni het Persoonlijk Pensioen Plan Collectief wordt toegevoegd aan de Pensioennavigator. De software bevat verder producten van Aegon, ASR, Avéro Achmea, De Amersfoortse, Generali, Reaal en Zwitserleven.

Reageer op dit artikel