nieuws

Nieuw VRT-register omvat 260 taxateurs

Archief

De nieuwe editie van het Verenigd Register van Taxateurs (VRT) omvat 260 ingeschrevenen. Het instituut is in 2004 opgezet; in de eerste editie van het register stonden 145 taxateurs, verdeeld over de sectoren agrarisch, brand, motorvoertuigen en scheepvaart & techniek.

Nieuw VRT-register omvat 260 taxateurs

"Daarmee hebben we de doelstelling, die mijn voorganger Joop Waterreus uitsprak bij de start, gehaald en zelfs ruimschoots overschreden", aldus voorzitter Henk van Calcar. "Maar we hebben nog zeker de ambitie om verder te groeien."
Nu het VRT-register zijn eerste lustrum heeft bereikt, vindt conform de kwaliteitscriteria voor de 99 ingeschrevenen van het eerste uur de eerste periodieke toetsing plaats. Zij dienen te voldoen aan de aanvullende eisen die gelden voor hun vakgebied (o.a. op het gebied van de permanente educatie), waarbij een taxateur in maximaal twee specialisaties kan worden ingeschreven.
 
Foto: Henk van Calcar van de Stichting VRT (rechts) reikt het eerste exemplaar van het nieuwe register uit aan algemeen directeur Richard Weurding van het Verbond van Verzekeraars.
 

Reageer op dit artikel