nieuws

Nieuw netwerk voor adviseurs op feebasis

Archief

Onlangs is het BizzWise Netwerk van start gegaan. Het netwerk moet volgens directeur Hans Sommer van initiatiefnemer Bizz Wise Advice in Breda ruimte bieden aan diverse ondernemers die op feebasis kunnen werken, zoals assurantie- en employee benefits-adviseurs, accountants, HRM-adviseurs en juristen.

Nieuw netwerk voor adviseurs op feebasis

Deze webapplicatie geeft elke consument de mogelijkheid om in contact te komen met diverse adviseurs die onder andere digitaal offertes en aanbestedingen kunnen opstellen. "De eerste honderd aanbieders op het BizzWise Netwerk mogen gratis gebruikmaken van de applicatie", zegt Sommer. Van de zijde van o.a. EB-adviseurs en accountants is er veel animo en heeft zich al een twintigtal ondernemers concreet gemeld. "Vanuit het assurantie-intermediair hebben we slechts één concrete aanmelding en enkele belangstellenden; ik denk dat de situatie in deze markt daar debet aan is", aldus Sommer.

Reageer op dit artikel