nieuws

Meijaard leidt Vidaz

Archief

Hubrien Meijaard van Meijaard Financieel Advies (Culemborg) is algemeen directeur geworden van franchiseorganisatie Vidaz.

 

Meijaard was al vijf maanden actief bij Vidaz als interim directeur. Hij is door de aandeelhouders gevraagd om algemeen directeur te worden, nadat oprichterRobert Hubers zich om persoonlijke redenen terugtrok uit de financiële dienstverlening. Zijn kantoor in Culemborg blijft gewoon onder dezelfde naam voortbestaan. "Ik wil Vidaz nog duidelijker neerzetten als de netwerkorganisatie van excellente adviseurs met als grondgedachte financial life planning", aldus Meijaard.

 

  &nbspVidaz heeft momenteel vestigingen in Baarn, Culemborg, Arnhem en Epe en heeft als doelstelling dit jaar door te groeien naar tien kantoren.

 

Reageer op dit artikel