nieuws

Meer huismerk bij Voogd & Voogd

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft het eigen huismerkassortiment verder uitgebreid. Het gaat om woon- en aansprakelijkheidsdekkingen.

 

Onder het huismerk van Voogd & Voogd vielen tot voor kort vooral motorrijtuigenverzekeringen. Daar zijn nu dekkingen rond het woonhuis aan toegevoegd. De eerste is de InboedelVoordeelPolis. Die kan worden gesloten met of zonder inboedelwaardemeter. In het laatste geval kan onderverzekering tegen premietoeslag worden afgedekt. De WoonhuisVoordeelPolis is volgens hetzelfde principe opgebouwd: wanneer geen herbouwwaardemeter wordt ingevuld, kan tegen opslag het risico van onderverzekering worden afgedekt.

 

  &nbspDe derde uitbreiding betreft de AansprakelijkheidVoordeelPolis. Die dekt naast de gebruikelijke risico’s ook schade die ontstaat wanneer de verzekeringnemer naast zijn particuliere aansprakelijkheid tegen betaling klussen verricht. Deze ‘klusclausule’ is alleen beschikbaar voor bepaalde beroepsgroepen. Ook is het mogelijk het jagersrisico mee te verzekeren.

 

  &nbspAlle voordeelpolissen worden standaard afgesloten op basis van een éénjarig contract. Andere ‘Voordeelpolissen’ van Voogd & Voogd zijn er voor auto’s, vracht- en bestelauto’s, taxi’s, koeriers en motorfietsen. Er zijn kortingsregelingen voor alleenstaanden en de no claimkorting kan oplopen tot 20%.

 

Reageer op dit artikel