nieuws

MarshAssist van start voor intermediair

Archief

In het verlengde van het begin dit jaar geïntroduceerde MarshDirect is nu ook MarshAssist operationeel geworden, een online applicatie waarmee Marsh assurantietussenpersonen de mogelijkheid biedt voor zakelijke klanten bedrijfsmatige verzekeringen te vergelijken en te sluiten.  

MarshAssist werkt als een serviceprovider, die zakelijke risico's geautomatiseerd beoordeelt en online offertes verstrekt. Ook wordt online dekking verleend, een polis afgegeven en schade behandeld. Daarnaast inventariseert de applicatie de risico's van de klant en geeft inzichten voor verbetermogelijkheden waar nodig.
MarshAssist is ingericht voor bedrijven met een omzet tot € 20 mln. Wanneer het intermediair ondersteund wil worden voor grotere bedrijfsmatige risico's, of zware risico's die binnen MarshAssist 'van de band' vallen, kan men terecht bij Marsh Wholesale, onder meer om toegang te kunnen krijgen tot de coassurantiemarkt.

Reageer op dit artikel