nieuws

MarshAssist in de lucht

Archief

In het verlengde van het begin dit jaar geïntroduceerde MarshDirect is nu ook MarshAssist operationeel geworden.

 

MarshAssist is een online applicatie waarmee verzekeringsmakelaar Marsh assurantietussenpersonen de mogelijkheid biedt om voor zakelijke klanten bedrijfsmatige verzekeringen te vergelijken en te sluiten.

 

  &nbspMarshAssist werkt als een serviceprovider, die zakelijke risico’s geautomatiseerd beoordeelt en online offertes verstrekt. Ook wordt online dekking verleend, een polis afgegeven en schade behandeld. Daarnaast inventariseert de applicatie de risico’s van de klant en geeft inzichten voor verbetermogelijkheden waar nodig.

 

  &nbspMarshAssist is ingericht voor bedrijven met een omzet tot _ 20 mln. Wanneer het intermediair ondersteund wil worden voor grotere bedrijfsmatige risico’s, of zware risico’s die binnen MarshAssist ‘van de band’ vallen, kan men terecht bij Marsh Wholesale, onder meer om toegang te kunnen krijgen tot de coassurantiemarkt.

 

Reageer op dit artikel