nieuws

Klik & Regel sluit contract met Delta Lloyd

Archief

Delta Lloyd heeft als eerste verzekeraar een contract gesloten met het Rotterdamse Klik & Regel. Dit is het bedrijf achter de gelijknamige applicatie die voorziet in het elektronisch onderhandelen over letselschade en het opstellen van een gezamenlijk behandelplan.

Klik & Regel sluit contract met Delta Lloyd

Delta Lloyd behoort met onder meer Achmea, ASR en de Stichting Univé Rechtsbijstand tot de deelnemers aan de proeffase. Omdat de uitkomsten als positiefzijn beoordeeld, was dit voor Delta Lloyd reden om een contract aan te gaan. Inmiddels doen ook 22 andere marktpartijen aan de proef met Klik & Regel mee. Het streven is duizend dossiers in het systeem te krijgen; volgens de laatst gepubliceerde stand op www.klikenregel.nl staat de teller op er 331.
 
Foto: Vanessa van der Does (Delta Lloyd) en René Volwerk (Klik & Regel) bezegelen het contract.

Reageer op dit artikel