nieuws

KIFD introduceert mkb-versie AO-IC-model

Archief

Het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) introduceert op 1 juni een mkb-versie van het Nationale AO-IC-model (Administratieve Organisatie en Interne Controle) voor financiële dienstverleners.

KIFD introduceert mkb-versie AO-IC-model

De mkb-versie is een uitbreiding van het bestaande model. Dat wordt aangeboden via internet en belicht diverse processen van de financiële dienstverlening, aangevuld met de relevante wet- en regelgeving van WFT en BGFO. De nieuwe mkb-versie biedt standaardprocessen voor accountmanagement, zakelijke schade-, pensioen- en employee benefits-advisering. Financieel adviseurs die zich richten op mkb-ondernemingen kunnen met deze uitbreiding een forse tijd- en kostenbesparing boeken op de ontwikkelingskosten van een eigen AO-IC-model, verwacht het KIFD.
Het model wordt geïntroduceerd op 5 juni in Amsterdam, 8 juni in Rotterdam, 19 juni in Tilburg, 1 juli in Amersfoort en 2 juli in Zwolle.

Reageer op dit artikel