nieuws

Kerkhof weg

Archief

Klantgroepen

ONVZ telt nu drie divisies. Onder de divisie Commercie vallen de verzekeringsadviseurs, de 'prospects' en collectiviteiten. Dan is er een divisie Verzekerden en een divisie Zorg, waarin de zorgverleners zijn ondergebracht. "Ook de zorgverlener is steeds meer een klant van ons en is dus nu een nieuwe divisie", zegt Kerkhof. "Weliswaar hebben wij onze zorginkoop uitbesteed aan MultiZorg, maar de consequenties van dat inkoopbeleid zien wij natuurlijk terug in deze divisie", betoogt Kerkhof.
De divisie Commercie wordt op ad-interimbasis geleid door Aris Neven, die 14 jaar bij De Goudse gewerkt heeft en sinds 2003 een eigen bedrijf heeft onder de naam Neven Activities. "Aris heeft het project geleid richting de divisiestructuur en nu vervult hij ad interim de functie van divisiemanager totdat wij extern een geschikte kandidaat hebben gevonden."
De divisie Verzekerden wordt geleid door Paul Verkuijlen en de divisie Zorg door Ine Zijlstra, beiden afkomstig uit de eigen organisatie.

Reageer op dit artikel