nieuws

Internetmakelaar VindiQ in de lucht

Archief

Na de introductie vorig jaar door de Van Kampen Groep is VindiQ.nl nu daadwerkelijk van start gegaan. “Geen anonieme internetmakelaar, maar een koppeling tussen mensen die hun huis via internet willen verkopen en een vertrouwde tussenpersoon uit de eigen regio of buurt.”

Internetmakelaar VindiQ in de lucht

De koop of verkoop van een huis is een ideaal moment om financiële diensten te herijken, motiveert Van Kampen de lancering van de site, die moet dienen als een leadgenerator voor het intermediair. Voor het te koop zetten van een woning via VindiQ.nl wordt eenmalig € 995 in rekening gebracht. Hiervoor wordt onder meer een waardebepaling uitgevoerd, foto's van het huis gemaakt en komt het huis op vijf huizensites.
Geïnteresseerden, die een huis op het oog hebben dat via VndiQ.nl te koop staat, worden kosteloos doorverwezen naar de tussenpersoon. Het intermediair kan diensten aanbieden als taxaties, bouwkundige keuringen, het EPA Energielabel, de hypotheekakte en de transportacte, de WoonLastGarantie ter voorkoming van dubbele woonlasten en een jaarlijkse APK-keuring voor de woning.

Reageer op dit artikel