nieuws

Inshared biedt rijbewijs, auto en vervolgtrainingen in één

Archief

Internetverzekeraar Inshared (Achmea), is gestart met de Young Drivers Academy, een totaalpakket voor jongeren tussen 18 en 25 jaar waarin rijlessen, theorie- en praktijkexamen, een auto en vervolgtrainingen zijn opgenomen.      Deelname aan de Young Drivers Academy duurt 36 maanden en kost de deelnemer in totaal bijna € 11.000: naast een aanbetaling van € 1.000, iedere maand € […]

Internetverzekeraar Inshared (Achmea), is gestart met de Young Drivers Academy, een totaalpakket voor jongeren tussen 18 en 25 jaar waarin rijlessen, theorie- en praktijkexamen, een auto en vervolgtrainingen zijn opgenomen.
 
   Deelname aan de Young Drivers Academy duurt 36 maanden en kost de deelnemer in totaal bijna € 11.000: naast een aanbetaling van € 1.000, iedere maand € 276. Gedurende de eerste zes maanden halen de deelnemers gegarandeerd hun rijbewijs, waarna ze een Mini One of een Citroën C1 mogen uitzoeken om gedurende de volgende 2,5 jaar in te rijden.
 
   Voorwaarde is wel dat ze deelnemen aan acht verkeersveiligheidstrainingen, waarin onderwerpen als alcohol in het verkeer, het Nieuwe Rijden, verkeersinzicht en schadepreventie aan bod komen. "Als een deelnemer twee keer niet komt opdagen, wordt hij of zij uit het programma verwijderd en de auto ingenomen", aldus Inshared-directeur Felix Tenniglo. Zijn organisatie wil met de Young Drivers Academy jonge automobilisten de inzichten en ervaringen bieden die ze nodig hebben om veiliger aan het verkeer te kunnen deelnemen. Jonge mannen zijn ruim zes keer vaker bij een verkeersongeval betrokken dan ervaren bestuurders.

Reageer op dit artikel