nieuws

Inkomensverzekering nabestaanden bij TAF

Archief

TAF (Maassluis) heeft een verzekering op de markt gebracht die bij overlijden van de verzekerde de terugval in inkomen van de nabestaanden dekt. Risicodrager is Quantum Leben. Bij dit product gaat TAF bovendien voor de adviseur zonder extra kosten de incasso verzorgen van de bemiddelingsfee.

Inkomensverzekering nabestaanden bij TAF

"Bestaande schulden zoals hypotheek of kredieten worden vaak al wel afgedekt door middel van een overlijdensrisicoverzekering. Helaas vergeten veel mensen dat er ook sprake kan zijn van een flinke terugval aan de inkomenskant", zo motiveert TAF het nut van de Personal Nabestaandenverzekering, die een maandelijkse uitkering biedt. Het verzekerde maandbedrag is minimaal € 150, de mogelijke looptijd varieert van 5 tot 35 jaar.
Tussenpersonen die een uurtarief rekenen aan de klant, kunnen hun beloning gratis laten incasseren door TAF, dat ook het herinnenerings- en aanmaningstraject verzorgt. Die optie geldt ook voor de overlijdensrisicoverzekering die het bedrijf onder eigen label voert.

Reageer op dit artikel