nieuws

Independer in volmachten met Anva

Archief

Independer is van plan om deze zomer te starten met volmachtactiviteiten. Met softwarehuis Anva is een overeenkomst gesloten voor de levering van een backofficesysteem voor volmachtproductie, dat medio juni operationeel moet zijn.

Independer in volmachten met Anva

Anva's volmachtpakket Anva5 wordt hiervoor geïntegreerd in de bestaande CRM- en acceptatiesystemen van Independer.
Het in volmacht aanbieden van verzekeringsproducten is een logische vervolgstap, volgens Independer. Het administratieve proces wordt hiermee verder geoptimaliseerd, zodat consumenten na een aanvraag of mutatie dezelfde dag een elektronische polis ontvangen.
 
Op de foto van links naar rechts: Roel van Dijk (directeur Anva), Edmond Hilhorst (directeur Independer), Martijn Grasso (directeur volmacht, projecten & innovatie Independer) en Dick van Leuven (commercieel manager Anva).

Reageer op dit artikel