nieuws

Hypotheekadviseur op de hoek geniet voorkeur

Archief

Adviseurs van onafhankelijke hypotheekketens worden hoger gewaardeerd door hun klanten dan hypotheekadviseurs van banken. De meeste voorkeur geniet echter de lokale tussenpersoon.

 

Dat blijkt uit een klanttevredenheidsonderzoek van Independer.nl onder ruim vierduizend websitebezoekers. Vorig jaar bleek uit hetzelfde onderzoek dat de klant zich het meeste thuis voelde bij de hypotheekketens.

 

  &nbspDit jaar worden, net als in 2006, de lokale tussenpersonen het hoogst gewaardeerd (met een 7,8). Adviseurs van hypotheekadviesketens scoren gemiddeld een 7,7, tegen adviseurs van banken en verzekeraars een 7,1.

 

  &nbspDe Hypotheekshop scoort het best (7,7), op de voet gevolgd door HypotheekVisie (7,6) en De Hypotheker (7,5). Onder de banken worden Fortis (7,5), SNS en ING (beide 7,4) door hun klanten het hoogst gewaardeerd.

 

Reageer op dit artikel