nieuws

Hypotheekadviespakket Èfdécé vernieuwd

Archief

Om te voldoen aan vernieuwde wet- en regelgeving heeft software-ontwikkelaar Unit 4 Agresso hypotheekadviespakket Èfdécé uitgebreid.

Hypotheekadviespakket Èfdécé vernieuwd

Nieuw is het kunnen maken van een hypothecaire planning. Daarbij zijn de verschillende inkomensmodellen bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en overlijden, en de mogelijke oplossingen, grafisch in beeld te brengen. Bovendien is de integratie met backofficepakket Dias verbeterd en is het mogelijk om CRM-pakketten en financiële planningsoftware aan het adviespakket te koppelen. Door data-uitwisseling is er dan geen dubble invoer meer nodig. Ter introductie worden presentaties gehouden in de Van der Valk-hotels in Akersloot, Nootdorp, Eindhoven en Ugchelen.

Reageer op dit artikel