nieuws

HAC start platform voor ondernemers

Archief

De Haagse Assurantie Club (HAC) introduceert tijdens de algemene ledenvergadering op 8 juni de Haagse Sociëteit Financiële Dienstverlening (HSFD).

 

Het gaat hier om een speciaal platform binnen de HAC voor onder andere directeuren-grootaandeelhouders van assurantiebedrijven.

 

  &nbsp" Hiermee willen wij iets extra’s bieden voor de talloze assurantieondernemers binnen onze vereniging", zegt HAC-voorzitter Willem Haasnoot. "Het is de bedoeling dat zij vier keer per jaar bij elkaar komen voor een speciale bijeenkomst met specifieke informatie over het ondernemerschap en daarvoor ook een wat hogere contributie gaan betalen."

 

  &nbspHaasnoot is overigens aftredend en niet herkiesbaar. Het bestuur stelt voor in zijn plaats André Cremers te benoemen. Secretaris Victor de la Fosse is in maart afgetreden. Zijn kandidaat-opvolger is John Hessing.

 

Reageer op dit artikel