nieuws

GoedIdeepolis verkrijgbaar via Independer

Archief

De GoedIdee Nabestaandenverzekering van Dazure is sinds kort verkrijgbaar via Independer.nl. De polis werd tot eind vorig jaar exclusief door serviceprovider Sterck aangeboden, maar is nu via meerdere partijen beschikbaar.

GoedIdeepolis verkrijgbaar via Independer

Het bijzondere van deze polis is volgens Dazure dat het de eerste overlijdensrisicoverzekering is waarbij de consument voordeel heeft van eventuele tussentijdse premiedalingen en deels zijn inleg terugkrijgt bij voortijdige beëindiging van de verzekering. Op de foto: Daniel de Wild (links), Ruud Martens en Elsemiek Meijs van Independer brengen met Jan Donselaar (tweede van links) en Odette Bakker (rechts) van Dazure een toost uit op de samenwerking.

Reageer op dit artikel