nieuws

Geen plek meer voor Hans Groot bij Cunningham

Archief

Hans Groot, die per 1 juli vorig jaar was aangetrokken als topman voor de expertisegroep Cunningham Lindsey Europe, zal daar precies een jaar later vertrekken. Groot, die destijds van Delta Lloyd afkomstig was, wordt overbodig omdat het internationale Cunningham-concern de belangrijke landen in Europa rechtstreeks wil gaan aansturen.

Het vertrek van Groot heeft onder meer te maken met de overname van GAB Robins door Cunningham Lindsey in februari dit jaar. Om beter gebruik te kunnen maken van de grote deskundigheid binnen beide bedrijven in de diverse landen heeft de concerntop de structuur vereenvoudigd. In de vernieuwde opzet zullen de grotere landen, waaronder Nederland en Frankrijk, rechtstreeks rapporteren aan de groepsleiding. Deze structuurwijziging betekent dat de managementllaag Cunningham Lindsey Europe komt te vervallen voor Nederland en dat daarmee afscheid genomen zal worden van de betrokken bestuursvoorzitter Hans Groot, per 1 juli 2009. "We hebben geen passende en uitdagende functie voor hem beschikbaar", aldus Cunningham Lindsey.
Binnen twee weken zal de organisatiestructuur van het nieuwe Cunningham Lindsey Nederland bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel