nieuws

FVL Finance failliet

Archief

De rechtbank in Breda heeft het faillissement uitgesproken over FVL Finance. Het in Waalwijk gevestigde kantoor handelde ook onder de namen Adviescentrum Metaalnijverheid, Adviescentrum Bouw en Adviescentrum Detailhandel. De onderneming had nog één medewerker op de loonlijst staan.

FVL Finance failliet

Dat waren er een jaar geleden nog iets meer dan tien, waarvan zes in de buitendienst. Volgens kantooreigenaar François van Liempt lopen er onderzoeken van verzekeraars en de AFM naar het oversluiten van polissen door voormalige medewerkers naar andere portefeuilles.
Het faillissement van FVL Finance is aangevraagd door twee ex-werknemers, onder wie Jan Willem Pogge, eigenaar van Kasteel Verzekeringen in Nieuwegein. "Ik heb nog achterstallig salaris en een vergoeding tegoed", stelt Pogge. "Daar liggen twee rechterlijke uitspraken aan ten grondslag. Die beschuldigingen over oversluiten heeft Van Liempt nooit kunnen aantonen."

Reageer op dit artikel