nieuws

Foxlease.nl zoekt samenwerking met intermediair

Archief

Foxlease.nl, sinds anderhalf jaar actief op de markt voor particuliere autolease, wil samenwerken met het financieel intermediair. Tussenpersonen, inkoopcombinaties en serviceproviders wier klanten via de eigen website een leasecontract sluiten bij Foxlease.nl, ontvangen als aanbrenger 5% provisie over de maandtermijnen.

Foxlease.nl zoekt samenwerking met intermediair

Deze 48 maandtermijnen zijn inclusief reparatie, onderhoud, banden, WA- en cascoverzekering met ongevallendekking voor inzittenden (bij Reaal), houderschapsbelasting, btw en management- en administratiefee. Klanten worden bij Cardif verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, gedwongen werkloosheid en overlijden.
"Omdat de netto nominale premies voor de verzekeringen door ons in de leasetermijnen zijn verdisconteerd, blijft dit product voor de assurantietussenpersoon buiten de WFT", aldus directeur Tim Wijnen, die denkt dat zijn product een prima aanvulling is voor het dienstenpakket van het financieel intermediair. Hij verwacht via dit kanaal de komende vijf jaar zo'n 5.000 leaseauto's af te zetten.

Reageer op dit artikel