nieuws

Fizzo mikt op rol als informatiecentrum voor intermediair

Archief

ICT-bedrijven Faster Forward en Intersoftware zijn van start gegaan met Fizzo.nl, een site die dé centrale plek moet worden waar het intermediair zijn informatie vandaan haalt. “Het moet een op vakinformatie gerichte variant worden van LinkedIn.”

Fizzo mikt op rol als informatiecentrum voor intermediair

"Wij bieden zelf geen informatie, maar willen één plek bouwen waar alle informatie beschikbaar is die de adviseur helpt om zijn werk te doen. Het moet één platform worden voor allerlei documenten, zoals polisvoorwaarden, aanvraagformuleren, renteoverzichten en provisieregelingen", zegt Faster Forward-directeur Justin Schlee. De partijen die nu – tegen een jaarlijkse vergoeding – de informatie leveren voor Fizzo, zijn Delta Lloyd, Hypotrust, InterfinanceNed, De Hypotheekshop, FDC, Hypodomus en Huis & Hypotheek. Fizzo heeft verder koppelingen met de registers van de AFM en Kifid.
Gelijktijdig met Fizzo is de nieuwe site van adviseursplatform Adviseurswijzer.nl gelanceerd. "Dat is nu een integraal onderdeel van Fizzo en zorgt ervoor dat financieel adviseurs online goed vindbaar zijn voor consumenten. Van elk kantoor wordt al een basisprofiel getoond, dat verder kan worden uitgebreid."

Reageer op dit artikel