nieuws

Finergo en Voogd & Voogd gaan intensiever samenwerken

Archief

Voogd & Voogd en Finergo Groep, die al sinds 2002 samenwerken, gaan huismerken ontwikkelen voor de bij Finergo aangesloten bemiddelaars. Het gaat vooral om automotive en particuliere schadeverzekeringen.

 

Onlangs sloot Finergo ook een samenwerkingsovereenkomst met Afab Serviceproviding. Deze is gericht op leven, hypotheken en financieringen.

 

  &nbspDe coöperatie Finergo is voortgekomen uit de kring van eertijds Aegon-gebonden assurantiekantoren. Momenteel telt de coöperatie circa veertig kantoren. Daarnaast maken ongeveer honderd tussenpersonen gebruik van de faciliteiten van Finergo Groep Services. De in samenwerking met Voogd & Voogd te ontwikkelen huismerken komen eerst beschikbaar voor de leden en later ook voor de klanten van ‘Services’.

 

  &nbspVoorzitter Hans Hoekstra van Finergo: "Voor het verkopen van verzekeringen via de websites van onze bemiddelaars hebben wij een exclusief arrangement met gratis gebruik van de Klik & Sluit kantoor- en webmodules voor de belangrijkste automotiveproducten."

 

Reageer op dit artikel