nieuws

Elicium stroomt vol voor verzekeringsawards

Archief

Vrijwel alle grote marktpartijen ondersteunen inmiddels de Nederlandse Verzekeringsawards en hebben zich daarmee achter het initiatief van Kluwer en For All Finance geschaard. Het resultaat is dat de meer dan vijfhonderd stoelen op 11 juni tijdens de uitreiking van de Gouden Schilden in het Elicium in Amsterdam op een enkele zetel na bezet zullen zijn.

Elicium stroomt vol voor verzekeringsawards

Afgelopen weken hebben een vijftigtal genomineerden zich gepresenteerd voor de jury, die per award een andere samenstelling kende. Verder hebben relevante publieksgroepen een stem in de toekenning. De prijswinnaars worden onder notarieel toezicht pas op 11 juni bekendgemaakt.
Er zijn awards in onder meer de categorieën beste adviesorganisatie, schadeservice, e-business, werkgever, talent, campagne en mvo-beleid. Via de onderscheidingen voor maatschappelijk relevante activiteiten hopen de initiatiefnemers meer aandacht te vestigen op de goede kanten van het verzekeringsbedrijf.
Bij de morgen verschijnende editie van AssurantieMagazine (AM 11) is een special gevoegd over de Nederlandse Verzekeringsawards 2009.

Reageer op dit artikel