nieuws

Delta Lloyd roept ex-verzekerden op

Archief

Delta Lloyd heeft in diverse dagbladen een oproep geplaatst, gericht aan klanten die hun beleggingsverzekering vóór 1 januari 2008 hebben beëindigd. Hun wordt verzocht zich te melden voor een compensatie voor te veel ingehouden kosten.

Delta Lloyd roept ex-verzekerden op

Het concern sloot in september als eerste verzekeraar een overeenkomst met de stichtingen Verliespolis en Woekerpolis Claim. Onderdeel van die overeenkomst is dat ook voormalige polishouders – onder voorwaarden – op een compensatie kunnen rekenen, mits zij zich zelf aanmelden.
Bij Delta Lloyd (inclusief Ohra, Nationaal Spaarfonds, ABN Amro en Erasmus) zijn in totaal zo'n 445.000 beleggingspolissen gesloten, waarvan er naar schatting 300.000 in aanmerking komen voor een compensatie.

Reageer op dit artikel