nieuws

Delta Lloyd: het glas is halfvol

Archief

Delta Lloyd wil "in deze crisistijd" een positief signaal geven en is daarom onder het motto ‘Dit is nu’ gestart met een multimediale campagne. "Voor ons is het glas niet half leeg, maar half vol."

 

"De media stonden onlangs bol van onheilstijdingen. Wij willen dit doorbreken", aldus Delta Lloyd. "Het moment is gunstig, want de behoefte aan optimisme groeit en de eerste positieve berichten zijn er. Na het pessimisme van de afgelopen tijd wordt het hoog tijd voor een optimistische visie."

 

  &nbspBestuursvoorzitter Niek Hoek van Delta Lloyd Groep zegt: "We hebben te veel de neiging elkaar de crisis in te praten. Je kan jezelf ook richten op de kansen voor de toekomst en het herstel dat onvermijdelijk na elke crisis weer komt. Dat is de boodschap van deze campagne."

 

  &nbspDe campagne is gestart met billboards en abri’s. Binnenkort zullen andere middelen volgen.

 

Reageer op dit artikel