nieuws

Coen van Ham nieuwe voorzitter NVGA

Archief

Coen van Ham, directeur en mede-eigenaar van Kettlitz Wulfse Groep, is Toine Beljaars opgevolgd als voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Beljaars, directeur van Van Lanschot Assurantiën, was vier jaar lid van het NVGA-bestuur waarvan twee jaar voorzitter.

Coen van Ham nieuwe voorzitter NVGA

Tijdens de 49e ledenvergadering van de NVGA zijn verder Michael de Nijs (directeur Voogd en Voogd Verzekeringen, Middelharnis), Rien Goes (directeur Meeùs Assuradeuren, Amsterdam) en Arie van den Berg (directeur Benevia/Heinenoord Assuradeuren, Heinenoord) benoemd als bestuurslid. Zijn lossen de vertrekkende bestuursleden Ad Evers (Kok Assurantiën, Rotterdam) en Alfred Guijt (Guijt Verzekeringen, Gendt) af. In het bestuur zitten verder nog Patrick Heuts (Heuts Verzekeringen, Nuth) en Kees van Steensel (Van Steensel Verzekeringen, Rotterdam).

Reageer op dit artikel