nieuws

Claimles voor slachtoffers van Koninginnedag

Archief

Veertig nabestaanden en slachtoffers van de aanslag op Koninginnedag in Apeldoorn hebben gisteren van verzekeraar Reaal en van de vereniging van Letselschade Advocaten uitleg gekregen hoe ze een schadeclaim kunnen indienen. In totaal waren honderd mensen uitgenodigd, aldus De Telegraaf op zondag.

Er is niet gesproken over een gezamenlijke claim of over bedragen die slachtoffers willen verhalen. Behalve de verzekeringsmaatschappij, de letselschadeadvocaten en slachtofferhulp was ook de Centrale Expertise Dienst aanwezig om informatie te geven. Aan de orde kwam wat wel of niet wordt betaald en wat überhaupt tot schade kan worden gerekend. „Dat kan een mobiele telefoon zijn die je door de aanslag bent verloren of hulp in de huishouding omdat je een gebroken been hebt”, aldus een wwordvoerster.
(De Telegraaf, pag. 6)
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
Koersplan-slag dicht bij k.o.
(De Telegraaf pag. 16/17)

Reageer op dit artikel