nieuws

Cinjee vier portefeuilles rijker

Archief

Cinjee Advies in Sliedrecht heeft de afgelopen zes weken vier portefeuilles overgenomen, waarmee het totale aantal overnames op ongeveer 150 komt. Het gaat om Wubbolts Assurantiën in Oirschot, D&G Assurantiën in Bergen op Zoom, het Assurantie Service Centrum in Dordrecht en Ascoba in De Rijp.

Cinjee vier portefeuilles rijker

Met de overnames haalde Cinjee in totaal ruim 7.000 nieuwe klanten binnen: 1.850 via Wubbolts, 2.300 van DSG, een bedrijf dat veel motoren en quads verzekert, en eveneens 2.300 via Ascoba. Het Assurantie Service Centrum in Dordrecht is voornamelijk een schadekantoor en heeft 650 klanten.
Cinjee telt inmiddels ruim 200 personeelsleden, heeft 110.000 klanten en verzorgt tevens de backoffice voor een aantal kantoren. 

Reageer op dit artikel