nieuws

AIG Europe verleent volmacht aan IAK

Archief

IAK Verzekeringen in Eindhoven heeft een volmacht ontvangen van AIG Europe in Rotterdam. De volmacht geldt onder meer voor de producten bestuurdersaansprakelijkheid, collectieve ongevallen, schadeverzekeringen voor inzittenden en persoonlijke ongevallen.

AIG Europe verleent volmacht aan IAK

Voor AIG Europe is het de negende volmacht sinds het bedrijf vorig jaar met volmachtverlening is gestart. "Wij hebben serieuze plannen met onze afdeling volmachten", zegt volmachtbeheerder Enrico Bianchi. "Er zitten grote intermediairbedrijven bij onze volmachthouders, zoals Schouten, Meeùs en de Van Kampen Groep, maar we kijken nu ook naar de iets kleinere intermediairbedrijven met een zakelijke portefeuille. Het streven is om eind dit jaar twintig volmachten uitgezet te hebben." De Nederlandse vestiging van AIG Europe heeft ruim honderd medewerkers en meldt op dit moment een premie-inkomen van circa € 350 mln te hebben. IAK Verzekeringen is onderdeel van de Unirobe Meeùs Groep en heeft ruim 3.000 medewerkers in 80 vestigingen. Het bedrijf had in 2007 een provisie-omzet van € 47,0 mln.
De ondertekening van de volmacht met v.l.n.r.: Angeline Rutten (manager volmachtbeheer van IAK), Enrico Bianchi, Frank Kraakman (algemeen directeur IAK) en Ab Lausberg (directeur corporate accounts AIG Europe).

Reageer op dit artikel