nieuws

Vrijheid centraal in nieuwe campagne Movir

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir start een nieuwe promotiecampagne onder de naam ‘een vrij beroep een zeker bestaan’. Sleutelwoord in deze campagne is vrijheid.

Vrijheid centraal in nieuwe campagne Movir

"Steeds meer medici en zakelijke professionals hebben enerzijds behoefte aan vrijheid (een vrij bestaan), maar ervaren ook (financiële) onzekerheid. Movir biedt financiële zekerheid", zegt Bas Jongeling, communicatiemanager bij Movir. "Wij willen onze klanten maatwerk bieden. Zowel in de samenstelling van onze arbeidsongeschiktheidsverzekering als in het bieden van hele gerichte en individuele preventie en re-integratie. Hierdoor bieden wij zoveel mogelijkheid vrijheid", legt Jongeling de campagne uit.
Print en banners zijn de komende maanden te zien in vakbladen en doelgroepgerichte portals. De campagne is doorgevoerd in de brochures, zowel voor medici en zakelijke professionals als de verzekeringsadviseurs.

Reageer op dit artikel