nieuws

Verzekeringsbundel iZio voor alleenstaande ouders

Archief

Internetverzekeraar iZio (Delta Lloyd) heeft een Basisbundel voor alleenstaande ouders ontwikkeld.

 

Voor een maandpremie van _ 17,50 kunnen alleenstaanden met kinderen de bundel sluiten, die standaard een avp, inboedelverzekering, reis- en annuleringsverzekering en een basisrechtsbijstandverzekering bevat.

 

  &nbspHuiseigenaren kunnen de basisbundel uitbreiden met een woonhuisverzekering voor _ 7,60 per maand extra. Daarnaast kunnen nog een autoverzekering, ongevallenverzekering (_ 0,65), uitvaartkostendekking (_ 3,65) en een uitgebreide rechtsbijstandsverzekering worden bijgesloten (_ 8). iZio wil met de nieuwe pakketverzekering inspelen op de behoeften van een groeiende doelgroep: het aantal eenoudergezinnen is volgens CBS-cijfers gegroeid van 360.000 in 1995 naar 465.000 vorig jaar.

 

Reageer op dit artikel