nieuws

Van Hees en Steunenberg terug praktijk For All Finance

Archief

Patrick van Hees en Jan Willem Steunenberg zijn teruggekeerd in de dagelijkse leiding van marketingadviesbureau For All Finance. David Jongeleen vertrekt er weer.

Jongeleen trad vorig jaar aan las commercieel directeur. Mede-eigenaren Steunenberg en Van Hees traden toen terug, om op afstand een ondersteunende en adviserende rol te blijven spelen. De economisch andere tijden brengen hen ertoe hun persoonlijke relaties zelf weer veel aandacht te gaan geven. Jongeleen snapt dat, maar vindt "vijf kapiteins op een schip teveel".
Volgens hem is daarop "dit volwassen besluit" genomen. Hij rondt deze maand zijn werkzaamhedenheden af en verlaat het bedrijf. "Ik denk wel weer aan een positie aan de voorkant van de markt te komen en een merk onder mijn hoede te nemen."
 
Jongeleen (44) kwam van Hypotrust en werkte daarvoor een tiental jaren voor rechtsvoorgangers van ASR.

Reageer op dit artikel