nieuws

Van Hees en Steunenberg terug in directie For All Finance

Archief

Mede-eigenaren Patrick van Hees en Jan Willem Steunenberg zijn teruggekeerd in de dagelijkse leiding van adviesbureau For All Finance. Die terugkeer leidt tot het vertrek van de vorig jaar aangetreden commercieel directeur David Jongeleen.

Van Hees en Steunenberg terug in directie For All Finance

Steunenberg en Van Hees traden vorig jaar terug om op afstand een ondersteunende en adviserende rol te spelen. Maar door de economisch andere tijden willen ze nu de persoonlijke relaties die ze zelf hebben opgebouwd weer veel aandacht geven. Directeur David Jongeleen snapt dat, maar vindt "vijf kapiteins op een schip teveel".
Volgens hem is daarop afgelopen weekeinde dit volwassen besluit genomen. "Ik rond komende maand mijn werkzaamhedenheden af en verlaat het bedrijf. Binnen korte tijd denk ik echter wel weer aan een positie aan de voorkant van de markt te komen en een merk onder mijn hoede te nemen."
Jongeleen (44) kwam van Hypotrust en werkte daarvoor een tiental jaren voor rechtsvoorgangers van ASR.
Foto: de vier directieleden, v.l.n.r. Ruud Dekker, Patrick van Hees, Harry Wichers en Jan Willem Steunenberg. 

Reageer op dit artikel