nieuws

Van Eeuwijk sluit zich aan bij Kettlitz

Archief

Kettlitz en Deenik (Nieuwegein), onderdeel van de Kettlitz Wulfse Groep, heeft de verzekeringsportefeuille van de in Zeist gevestigde Van Eeuwijk en Partners overgenomen.

 

Dick van Eeuwijk, directeur en enig aandeelhouder van het bedrijf, blijft eerstverantwoordelijke voor advisering aan de betrokken relaties. Van Eeuwijks portefeuille omvat circa 1.300 relaties met ongeveer 4.200 polissen, die samen ruim _ 250.000 aan doorlopende provisie genereren. Het betreft zowel particuliere als zakelijke klanten.

 

  &nbsp"Deze transactie levert ons een mooie portefeuille op die prima aansluit bij de regio’s waarbinnen wij primair actief zijn", zegt Alec Silvis, directeur van Kettlitz en Deenik.

 

  &nbsp"Ik realiseer mij dat in deze tijden van toenemende regeldruk een strak georganiseerde backoffice erg belangrijk is", zegt Dick van Eeuwijk. "Als commercieel ingestelde ondernemer ligt daar niet mijn hart, dus ben ik op zoek gegaan naar een sterke partner. Zo kan ik mij nog een aantal jaren bezighouden met hetgeen ik echt leuk vind: het adviseren van mijn klanten."

 

Reageer op dit artikel