nieuws

Van der Hoeven aan het roer bij SRK

Archief

Leonard van der Hoeven (57) is met directe ingang benoemd tot tijdelijk algemeen directeur van SRK Rechtsbijstand. Hij vervult daarmee de vacature die is ontstaan door het vertrek van Rob Vromen.

Van der Hoeven aan het roer bij SRK

Van der Hoeven heeft gedurende bijna dertig jaar managementfuncties bij het ING-concern bekleed, voordat hij zich begin 2008 zelfstandig consultant vestigde. Het begin lag in 1978 bij Westland/Utrecht Hypotheekbank, waar hij diverse managementfuncties vervulde. Daarna was hij bij Nationale-Nederlanden directeur Hypotheken en lid van de directie Leven. In het jaar1995 vervulde Van der Hoeven de rol van programmadirecteur voor de bouw van het mobiele net voor Libertel (nu Vodafone). Zijn carrière in de financiële wereld heeft hij daarna voortgezet in diverse directiefuncties bij ING Bank, zowel in Nederland als Europa.

Reageer op dit artikel