nieuws

Van Almkerk werkt samen met D&O

Archief

Van Almkerk Consultancy en Bureau D&O zijn een samenwerking aangegaan voor de begeleiding van financieel dienstverleners op het gebied van kantoorautomatisering. Stoffel van Almkerk (61, foto) nam vorig jaar afscheid van het uit de NVA voortgekomen systeemhuis Anva.

Van Almkerk werkt samen met D&O

Van Almkerk heeft zich onlangs gevestigd als zelfstandig consultant. Bureau D&O biedt al langer ondersteuning aan financieel dienstverleners op het gebied van onder meer personele diensten, opleidingen, marketing en onderzoek. "Wij krijgen met grote regelmaat vragen rondom het onderwerp kantoorautomatisering en keken al langere tijd naar iemand die deze ondernemers zou kunnen helpen", motiveert D&O-topman Jurjen Oosterbaan de aangegane samenwerking.
"Stoffel van Almkerk beschikt over een enorme kennis op het gebied van automatiseringsprojecten, weet wat er bij een financieel dienstverlener gebeurt en spreekt de taal van het intermediair. Die combinatie van eigenschappen vind je niet makkelijk in één persoon."

Reageer op dit artikel