nieuws

Uniserv in andere handen

Archief

DBV Verzekeringen en de Paerel Groep hebben het merendeel van hun aandelenbelang (51%) in Uniserv Outsourcing (Lelystad) verkocht aan het Duitse COR.

 

Dit bedrijf zou marktleider zijn op het gebied van applicaties en consultancy voor wat betreft levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen en banken.

 

  &nbspUniserv is dienstverlener op het gebied van administraties voor levensverzekeringen en werkt onder meer voor de verzekeraars DBV, VVAA en Paerel Leven. DBV zegt verheugd te zijn over de komst van COR. "Door deze overname zal Uniserv zich kunnen ontwikkelen tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Dit zowel door de kennis alsook door het COR Life-platform dat wordt ingebracht", aldus DBV-voorman Erwin van der Wal.

 

  &nbspDe nieuwe combinatie heeft een overeenkomst gesloten met DBV, waarbij alle levensverzekeringen in de komende jaren worden gemigreerd naar de COR-Insurance Suite. Uniserv zal vervolgens de systeemtechnische verwerking van de levensverzekeringen van DBV verzorgen.

 

Reageer op dit artikel