nieuws

Unigarant biedt ‘e-bikers’ jaar gratis pechhulp van FietsNED

Archief

ANWB-dochter Unigarant is een samenwerking aangegaan met ‘fietswegenwacht’ FietsNED.

 

Doel is verzekerden die vanaf 1 april voor hun elektrische fiets een polis met de dekking ‘diefstal en beschadiging’ hebben gesloten, het eerste jaar een gratis pechhulpabonnement te kunnen aanbieden.

 

  &nbspVolgens Raymond Lussenburg, salesmanager Tweewielers bij Unigarant, is de groep die hun elektrische fiets achter op de auto plaatst om ergens een lekker dagje te gaan ‘toeren’ met de dag groeiende. "Dat betekent ook dat het aantal pechgevallen stijgt," aldus Lussenburg.

 

  &nbspMet een pechhulpabonnement hebben verzekerden recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen) of gratis vervoer van de verzekerden en de fiets, als reparatie niet mogelijk is. Gestrande e-bikers bellen FietsNED en de monteur komt naar de opgegeven locatie. De hulpverlening is echter niet van toepassing op kapotte accu’s. Zodra er een defect aan de accu is geconstateerd, wordt de elektrische fiets gerepatrieerd.

 

Reageer op dit artikel